Anunt concurs Viata Medicala-post vacant – Cabinetul de medicină sportivă

Print Email This Post 860 vizualizari
25 Februarie 2016, Categorie: Angajari, Stiri

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sf. Apostol Andrei” Constanţa scoate la concurs în conformitate cu  prevederile Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice nr. 869/2015 următorul post vacant:

 • 1 post de medic specialist specialitatea medicină sportivă în cadrul Cabinetului de Medicină Sportivă;

Pentru postul de medic concurează medici specialişti în specialitatea medicină sportivă.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:

1) cerere în care se menţionează postul pentru care doresc să concureze;
2) copie xerox de pe diploma de medic şi adeverinţă/certificat de confirmare în gradul profesional;
3) copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs- Colegiul Medicilor;
4) dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancţiunile prevăzute la art. 447 alin.(1) lit. e) sau f), la art. 531 alin. (1) lit. d) ori e), respectiv la art. 618 alin.(1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare( Certificat Profesional Curent);
5) acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut în Anexa nr. 3 la Ordin;
6) cazier judiciar;
7) certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează –A5;
8) chitanţă de plată a taxei de concurs – 150 lei;
9) CV;
10)copie după buletinul de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dupa caz).

Tematica de concurs şi bibliografia sunt cele de medic specialist şi sunt afişate pe site-ul Ministerului Sănătăţii;

Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile de la apariţia acestui anunţ (25.03.2016 – 08.04.2016), iar concursul se va organiza în 31- 90 de zile de la publicarea în „Viaţa Medicală”.

 

MANAGER

Dr. Căpăţînă Dănuţ

8 comentarii

 • Elena Rosca pe 19 Februarie 2017 at 10:23 pm

  SE MAI SCOATE la concurs acest post ???

 • Munteanu Melania pe 13 Aprilie 2016 at 12:32 am

  Buna ziua, daca nu se înscrie nimeni la concurs pentru post, de câte ori mai poate fi publicat in Viata Medicala? Va multumesc!

 • Dr. Motoaca Adrian pe 28 Martie 2016 at 3:32 am

  Buna ziua , desi sunt rezident ultimul an in specialitatea Medicina Sportiva si as fi vrut sa ma prezint la inscriere pentru acest post, nu am stiut ca se va scoate la concurs. Nu exista o transparenta a informatiilor. In ultimul an ca si rezident aflat in pregatire in Spitalul Judetean Constanta am insistat de fiecare data cand ma duceam la RUNOS-salarizare cu pontajul pentru informatii actualizate despre acest post. Din pacate va mai trebui sa astept si alta scoatere a postului pe viitor si cu MULT noroc sa aflu de concurs inaintea lui pentru a ma putea inscrie. Cu stima Dr. Motoaca Adrian

  • Dr. Dan Capatina pe 28 Martie 2016 at 9:32 am

   Buna ziua,

   Conform legii, posturile se publica exclusiv in Viata Medicala.

   Dr. Dan Capatina

   • Dr. Motoaca Adrian pe 28 Martie 2016 at 10:49 am

    Cu multa stima , dar informatia ajunge prea tarziu si nici abonat la Viata Medicala nu sunt , eu desi am insistat pentru aflarea scoaterii acestui post este foarte grea monitorizarea datelor potentiale ale unui concurs . Care ar fi varianta cea mai usoara in afara de monitorizarea permanenta a Vietii Medicale ? Ce surse as mai putea accesa pentru aflarea din timp a datelor calendaristice de inscriere si concurs ? De fiecare data cand intrebam la RUNOS de post mi se raspundea ca a mai fost scos in anii trecuti si ca s-a saturat “lumea” sa tot fie scos si sa nu se prezinte nimeni . Eu chiar am un interes profund de a profesa la Constanta deoarece am post la Spitalul Judetean Slobozia , dar sunt casatorit cu copil si locuiesc in Constanta . Cum as putea afla mai din timp de scoaterea postului la concurs , pentru ca dupa cat se pare ultimele dati am aflat la limita dupa depunerea documentatiei ?

 • admin pe 29 Februarie 2016 at 10:41 am

  Multumim pentru observatie. Am operat modificarea.

 • Ioan Stefanuca pe 28 Februarie 2016 at 2:01 pm

  Bună ziua!
  La secțiunea salarii pozițiile 1135 și 1136 Fiziochenetoterapeut este greșit scris din punct de vedere ortografic deoarece Fizio-kinetoterapeut se scrie despărțit și cu “K” nu cu “che” cum scrieți Dv. Vă mulțumesc anticipat pentru corectarea scăpări!