ÎN ATENŢIA PACIENŢILOR

Print Email This Post 168 vizualizari
14 Iunie 2019, Categorie: Comunicate de presa
Asculta articolul

Vă aducem la cunoștință că în weekendul prelungit care urmează, activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța  va decurge normal, fără să fie afectată de zilele libere.

Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Pentru că în timpul minivacanțelor, mai ales pe timpul verii, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără niciun fel de sincope. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din ambulatoriile de specialitate.

Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, acestea vor închise luni, 17.06.2019. Consultațiile vor fi reluate marți, 18.06.2019.

Conducerea SCJU Constanța vă asigură că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și vă dorește o vacanță cât mai reușită!

Fara comentarii

Skip to content