REZULTAT CONCURS DIRECTOR MEDICAL

Print Email This Post 267 vizualizari
28 Iulie 2017, Categorie: Angajari, Stiri

S-A FINALIZAT CONCURSUL PENTRU POSTUL DE DIRECTOR MEDICAL AL SPITALULUI CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ “Sf. Apostol Andrei” CONSTANȚA

 

Dr. Bogdan Obada  a susținut săptămâna aceasta concursul pentru ocuparea funcției de Director Medical, fiind declarat admis cu media finală 9,15. Până acum dr. Bogdan Obada a ocupat funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13.03.2017.

Dr. Bogdan Obada a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. In noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obada devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța,  cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

          În prezent dr. Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și  asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

 

 

Conducerea SCJU

Fara comentarii