SE SUSPENDĂ CONSULTAȚIILE ÎN AMBULATORIUL DE SPECIALITATE

Print Email This Post 263 vizualizari
24 Martie 2020, Categorie: Comunicate de presa

Conform ultimelor ordine pentru instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2(noul coronavirus), la nivelul unităților sanitare publice și private, se suspendă consultațiile programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.

Prin urmare, la nivelul Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța se anulează toate consultațiile programate.     

Decizia nu afectează activitatea cabinetelor care asigură continuitatea serviciilor chirurgicale (Chirurgie, Chirurgie Pediatrică, Chirurgie Cardiovasculară, Ortopedie-Traumatologie, Neurochirurgie, Obstetrică-Ginecologie și nu se aplică nici în cazul cabinetelor care asigură tratamentul pacienților înscriși în programele naționale de sănătate curative (diabet, oncologie, hematologie, boli rare, etc).

Totodată, suspendarea consultațiilor nu va afecta activitățile legate de acordarea sau prelungirea concediilor medicale.

In această perioadă, programul Ambulatoriului de Specialitate este  de luni până vineri, de la 09.00 la 16.00.

 

 

 

VĂ MULȚUMIM!

 

Conducerea SCJU 

Fara comentarii

Skip to content