UN MEDIC DIN CADRUL SCJU ÎN FRUNTEA BOARD-ULUI EUROPEAN DE CHIRURGIE OMF

Print Email This Post 258 vizualizari
22 Martie 2017, Categorie: Comunicate de presa, Stiri

foto dr. Adrian Creanga Conf. Dr. Adrian Creangă a fost ales luna aceasta vicepreședintele Board-ului European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială.

Alegerile au avut loc pe 4 martie a.c , la Bruxelles, în cadrul ședinței anuale a Board-ului European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a Uniunii Europene a medicilor specialisti (UEMS) . Board-ul European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială se ocupă de aspectele profesionale ale specialității de Chirurgie OMF, organizând inclusiv evaluarea candidaților în vederea obținerii diplomei europene de medic specialist în chirurgie OMF.EBOMFS Awards-1

În cadrul acestui Board European, fiecare țară are doi delegați, România fiind reprezentată de Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă și prof. Univ Dr. Alexandru Bucur. Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă face parte din acest for de aproximativ 10 ani, inițial a avut statutul de observator (până la momentul aderării), ulterior devenind membru delegat. Din 2012, Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă a făcut parte din comisia de evaluare a Boardului-ul European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială iar la începutul acestei luni, medicul constănțean a fost ales vicepreședinte al Board –ului. Următoarea evaluare urmează să fie organizată în anul 2019, în Germania.

 

 

EBOMFS Awards-2

 
 
 

Compartimentul de Comunicare

al SCJU Constanța

 

 

 

Fara comentarii