Botnaru Victor

Prima pagină » Sectii » Clinica Ortopedie – Traumatologie » Botnaru Victor

7 comentarii la „Botnaru Victor”

 1. Este un medic de o inalta probitate profesionala si morala.Nu se compara cu medicii de la ortopedie-traumatologie din BUZAU.Am toata admiratia pentru comportamentul dumnealui vizavi de pacienti in primul rand,de colegi si de subalterni.Comportamentul este ireprosabil.Se vor convinge si cei de la Constanta.Fac aceasta apreciere in cunostinta de cauza.Fosta as sefa 32 ani numai in ortopedie Buzau,in prezent pensionara.

  Răspunde
 2. Un medic de nota 10+, stie ce are de facut si cel mai important cand. Un vocabular deosebit, nu se grabeste niciodata cand e vorba de pacientii sai. Toate respectele!

  Răspunde
 3. Am numai cuvinte de lauda la adresa Dlui. Doctor Victor Botnaru. Experienta mea la Spitalul de Urgente din Constanta a fost una extraordinara. Multumesc din suflet intregului personal din spital, fara de care vindecarea mea nu ar fi fost posibila si apreciez modul profesionist si uman cu care am fost tratata. Acesti oameni sunt niste ingeri si am fost tratata cu profesionalism, bunatate, compasiune si blandete de catre tot personalul spitalului.
  Multumesc din nou Dlui. Doctor Victor Botnaru pentru tot, care este un profesionist si un doctor minunat. Ma inchin cu respect in fata intregului personal din spital.

  Răspunde
 4. Multumesc domnului doctor Botnaru Victor!Un medic dedicat profesiei si pacientilor pe care ii trateaza. Spitalul judetean Constanta a castigat un mare medic,caci am inteles ca dumnealui vine de la Buzau. Suntem norocosi si ii doresc pe aceasta cale o cariera cat mai lunga si plina de succese in continuare!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut