Cucu Mircea Dan

Prima pagină » Sectii » Clinica Obstetrica Ginecologie 2 » Cucu Mircea Dan

5 comentarii la „Cucu Mircea Dan”

 1. Doctor de nota 10 plus. Ar fi trebuit sa mai fie niste categorii la care dansul sa poata sa primeasca 5 stele. Nevasta mea a nascut pe 26 iunie cu dansul si nu pot spune decat ca E FOARTE TARE FRATE. In timpul sarcinii ne-a indrumat perfect si a urmarit ca sarcina sa fie dusa la modul excelent de sotia mea, astfel ca la nastere copilasul nostru a primit nota 10. Mai mult tin sa precizez ca nu este genul medicilor cu punga sparta si are tarife mici atat la spital cat si la cabinetul sau particular din Tomis 3.
  Atat eu cat si sotia ii suntem vesnic recunoscatori acestui domn si cu siguranta sotia va continua sa mearga pe mana lui in continuare.

  Răspunde
 2. E un doctor profesionist vorbeste cu pacientii si nu este scump deloc il recomand cu placere lasati-va pe mana dansului stie ce face 😉

  Răspunde
 3. Am nascut cu dl. Dr. Cucu la recomandarea unei prietene si amandoua am fost foarte multumite. Il recomand Atat la nastere naturala cat si la cezariana. Nu cere investigatii si controale doar de dragul de a fi facute, doar ceea ce este necesar si, intradevar, are tarife mici. Este scurt si la obiect, sii, ceea Ce e important, cu un simt al umorului dezvoltat 🙂
  Nota 10! (Cum a primit si bebelusul meu)

  Răspunde
 4. Am născut cu dansul, naștere cezariana bebe 4.200kg totul a decurs perfect, atât pe timpul sarcinii cât și în spital domnul doctor a dat dovada de profesionalism și omenie.
  Nota 10 domnule doctor cucu mircea dan
  15.05.2015 mama Nicoleta și bebe Eduard andrei

  Răspunde

Lasă un comentariu