Docu Axelerad Any

Prima pagină » Specialitati » Clinice medicale » Neurologie » Docu Axelerad Any

3 comentarii la „Docu Axelerad Any”

 1. Sunt din Constanta ,de profesie economist si am 51 de ani.
  Din anul 2006 pentru mie si familia mea viata s-a schimbat dramatic deoarece am fost diagnosticata cu o boala neurologica cronica pentru care inca nu s-a descoperit asa zisul antidot. Distrugerea lenta si progresiva a neurorilor , in care zona afectata joaca un rol important in controlul miscarilor….este greu de spus cat discomfort si suferinta poate creea aceasta stare!
  Destinul a facut sa ajung la cabinetul dnei doctor Docu si inca de la prima intalnire am simtit ca ma va ajuta sa-mi restabilesc echilibru psihic ,sa ma impact cu gandul ,cu situatia si sa lupt pentru acele stari de normalitate date de schema de medicamente indicata si programul orar fixat, chiar daca le toleram foarte greu . Rabdarea cu care m-a ascultat si m-a inteles,consultul ,investigatiile ,incurajarile si nu in ultimul rand cuvintele pe care mi le amintesc mereu :
  ,,esti prea tanara pentru boala asta…. ,dar ,daca o sa ma asculti si respecti ce iti spun , o sa fie bine …. Nu se moare din aceasta maladie ,se poate trai dar trebuie sa te impaci cu gandul si cu starile …,, Atunci nu am crezut dar mare dreptate ii dau pentru ca au trecut deja aproape 7 ani de cand ne vedem luna de luna la control si pot spune ca am dus o viata normala , cu sustinerea/ sprijinul familiei,colegilor,pritenilor ,am putut si pot sa fiu activa, sa socializez chiar daca am fost si sunt dependenta de aceste medicamente.,iar starile de bine sunt oscilante.
  M-a sustinut si sprijint in momentele cand imi era greu si ii spuneam ca ar fi bine sa ma pensionez,ca nu mai pot , dar plecam de la dansa cu incredere ca maine va fi bine . In paralel cu tatamentul medicamentos, am facut si fac masaj si reflexoterspie, gimnastica , si din cand in cand fizioterapie.
  Pe parcursul anilor au mai aparut si alte nenorociri dar nu luam nici-un tratament pana nu o consultam pe dna Doctor Docu ,pana nu ma sfatuiam cu dansa ca sa nu-mi diminuez din starile de bine care si asa sunt destul de oscilante . Intr-o patologie grava ,greu de inteles,in care aparentele sunt de fapt false pentru ca cine ma vede in starile mele de bine nu crede ca as putea sa am o astfel de problema , este foarte importanta relatia medic-pacient. Depinde foarte mult de medic sa stie cum sa se apropie de om si sa-i inteleaga suferinta, sa elimine aceea distanta emotionala care ne invaluie pe toti atunci cand pasim pargul unui cabinet medical.
  Dna Doctor Docu in ceea ce ma priveste este un om extraordinar pentru care cuvintele de apreciere se dovedesc prin fapte si recunostinta mea este fara limite pentru tot ceea ce face , caci face bine .
  Este in permanenta la curent cu tot ce apare nou in domeniu si verifica in ce masura poate fi aplicat la pacienti ,discutam destul de des pe tema noutatilor in domeniu si urmarim daca cercetarile evolueaza si ce s-ar putea folosi/aplica.
  Am dorit sa-mi pastrez anonimatul si intimitatea diagnosticului, dar va pot asigura si garanta cu toata sinceritatea ca asa este pentru ca nu doresc nici dusmanilor ,dusmanilor mei ceea ce am eu ,deci nu ma joc cu astfel de vorbe nici macar in gluma ,iar cei care doresc sa verifice o pot face tot prin intermediul dnei doctor sau asistentei pentru ca au datele mele de contact .
  Cuvintele de multumire sunt fara limite si ii doresc multa sanatate si sa ramana la fel incontinoare cu multa putere ,rabdare,deschidere,atasamant pentru toti cei care ajung la dansa si sunt in suferinta.
  Iar pentru cei cu probleme neurologice cu toata increderea va indemn sa apelati la dna doctor Docu si nu o sa regretati .

  Răspunde

Lasă un comentariu