Lansare website in luna Decembrie

Prima pagină » Stiri » Lansare website in luna Decembrie

stockxpertcom_id21167841_size0Lucram intens pentru ca website-ul sa fie gata de lansarea oficiala in cursul lunii Decembrie.

Asteptam din partea dumneavoastra tot concursul pentru ca acest website sa fie de un real folos atat vizitatorilor cat si personalului medical din cadrul spitalului.

Orice critica, sugestie, propunere este binevenita.

Echipa End Soft Design

www.endd.ro

4 comentarii la „Lansare website in luna Decembrie”

 1. cel mai dureros este faptul cand vezi schimbarea de atitudine a personalului inainte si dupa ,,mica atentie”…fara aceasta nici nu esti prin fata lor .. se uita urat daca ,,indraznesti” sa ii abordezi .

  Răspunde
 2. dle manager, vrem sa va atragem atentia asupra comportamentului dr badarau victoria. in dimineata zilei de 09.04.2010, dr badarau victoria a dat cu laringoscopul de perete, pe un anumit doctor il catalogheaza drept „limax”, iar pe asistente si infirmiere din „tarfe, curve si vaci” nu le scoate. va rog sa aveti o discutie cu dr badarau victoria cu privire la acest comportament.

  Răspunde
 3. In attn.dnei Tuta Liliana
  In cursul diminetii de vineri 16.04.2010 am fost martora alaturi de alti parinti la un ,,circ” oferit de dr.Golesteanu CSM Copii.Asteptam la consultatie intamplator fiind trimisa de la pediatrie cu copilul cand medicul a inceput sa tipe la alt cadru medical ca :se incuie in cabinet cu taticii copiilor , cu amantii.Auzind asta am plecat ptr.ca copilul s-a speriat ca era aproape de usa si a inceput sa planga si sotul a refuzat sa intram la consultatie la asemenea medic.Cand am intrebat ceilalti parinti de dr.mi-au zis ca asa e doctorita ca si pe iei ii mai jigneste dar nu au ce face ptr. ca dau de ea la Protectia Copilului si nu le mai da certificat.tot de la parinti am aflat ca a aparut si in ziarul ups CTA.Consider un comportament intolerabil si as dori sa faceti o ancheta interna si sigur veti afla mai multe.Spitalul nu se poate autosesiza ?Apropo eu ma duc cu copilul la Bucuresti si sper si altii sa o faca.Mult succes echipei din conducerea spitalului ati facut numai lucruri bune.A scazut si nivelul spagilor de frica lui Capatana.

  Răspunde

Lasă un comentariu