Salim Belgin

Prima pagină » Specialități » Clinice medicale » Cardiologie » Salim Belgin

11 comentarii la „Salim Belgin”

 1. Dr. Salim este salvatorul vietii mamei mele, alaturi de intreaga sa echipa, acest medic face lucruri fantastice, ceea ce pare sfarsit, este un nou inceput. Va multumim doctore ca am avut ocazia sa va cunoastem si va suntem suntem recunoscatori.

  Răspunde
 2. Salveaza vieti si nu conditioneaza acest lucru de bani. Mi-a salvat mama cand de la Bucuresti Fundeni au trimis-o cu masina salvarii la Constanta dupa ce ne-au explicat ca pentru ea nu mai exista nici o speranta. Suflete mari, Doamna Doctor Miu si Domnul Doctor Salim.

  Răspunde
 3. BUNA ZIUA DOMNULE DOCTOR,
  VA ROG SA MI SPUNE TI CAND AS PUTEA VENI IN SECTIE LA DUMNEAVOASTRA PENTRU CONTROL LA 6 LUNI DE LA EXTERNARE .VA MULTUMESC ANTICIPAT

  Răspunde
 4. Aceast MARE OM mi-a salvat sotul.Fiind in concediu, sotul meu a suferit un infarct miocardic, iar Bunul Dumnezeu si-a trimis ingerul, pe Dl. Dr. Salim.Nu exista cuvinte de multumire pentru tot ce a facut pentru noi.Fie ca toti cei care au nevoie sa aibe sansa de a intalni acest inger.

  Răspunde
 5. Buna ziua,
  Ma numesc Elisabeta A. (Bety).
  Pe 28 decembrie, cei mai buni domni medici din toata lumea- domnul medic Salim si domnul medic Amet, mi-au daruit cel mai frumos cadou pentru implinirea celor 72 de ani si 42 de ani de la casatorie- montarea stimulatorului cardiac.
  Nu am cuvinte sa le multumesc acestor doi medici cardiologi extraordinari pentru profesionalismul lor si ingrijirea extraordinara pe care mi-au dat-o. Mi-au salvat si prelungit viata!
  Ii multumesc din inima si doamnei Salim si tuturor doamnelor asistente si infirmiere de la Blocul Operator, de la sectia de Cardiologie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Constanta care au fost in permanenta alaturi de mine pe tot parcursul internarii mele.
  Ma voi ruga mereu pentru sanatatea dumneavoastra.
  Dumnezeu sa va binecuvibteze si sa va aibe mereu in paza lui.

  Va imbratisez cu mult respect si apreciere,
  Bety A.

  Răspunde
 6. Domnule Dr. Salim,

  Nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ajutorul dumneavoastra si marea ingrijire acordata.

  Mi-ati salvat viata! Nu va voi uita niciodata si ma voi ruga mereu pentru sanatatea dumneavoastra, a Doamnei Salim si a intregii familii. Sunteti doi oameni exteaordinari.

  Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Cu multa apreciere si respect,
  Bety A.

  Răspunde
 7. Buna ziua Domnule DOCTOR,
  In nov.2014 in urma unui infarct Dumneavoastra mi-ati salvat viata, de atunci ramanand pacientul Dumneavoastra.La fiecare control mi-ati explicat cu multa rabdare si intelegere situatia mea medicala, in preajma Dvs. ma simt foarte increzator si cu multa speranta in tratamentul pe care il prescrieti.
  Domnule DOCTOR ma inclin in fata Dvs. cu deosebit respect si recunostinta si fie ca bunul Dumnezeu sa va aibe in paza Lui pe Dvs. si familia Dvs.
  Cu recunostinta vesnica, Mircea B.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut