Sectia Clinica Nefrologie

Prima pagină » Sectii » Sectia Clinica Nefrologie

Sectia Clinica Nefrologie
are în componență următoarele compartimente:

DATE DE CONTACT

Telefon sectie: 0241503405


COMPARTIMENTE

Compartiment Dializa Peritoneala

LOCAȚIE

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Demisol

MEDIC ȘEF SECȚIE

Prof. Univ. Dr. Liliana TUȚĂ

ASISTENT(A) SEF(A)

LIXANDRU Mihaela Felicia

Nr. paturiNr. SaloaneNr. cabineteNr. Săli de consultațieNr. Săli de operație
25621-

ACTIVITATE

• boli de rinichi acute si cronice

• patologia pacientilor dializati si cu transplant de rinichi

INVATAMANT (stagii, cursuri)

Stagiile si cursurile de Nefrologie din cadrul disciplinei de Medicina Interna, Semiologie medicala, Nursing

DOTARE ECHIPAMENTE

• echograf portabil

Cercetare

Diagnosticul si tratamentul corespunzator al anemiei renale si al bolii minerale osoase in insuficienta renala cronica – predializa si dializa

3 comentarii la „Sectia Clinica Nefrologie”

  1. sotul meu a fost operat de dr. Careidin la spit. judetean ia fost scos un rinichi .la ex. anatomopatologic a rezultat ca are carcinom ,a fost luat in evidenta lo oncologie dar nu face tratament onccologic insa trebuie monotorizat di 3 in 3luni poate fi internat in sectia de nefrologie a spit judetean pt. evaluare?

    Răspunde
  2. Și eu am fost internata pe nefrologie. Tot aud povesti ca personalul s-ar purta urat și ca ar fi irascibil cu pacienții ba chiar iresponsabil. Eu nu am pățit nimic din toate astea. Am fost tratata de doamna doctor profesor Liliana Tuță, este un om deosebit, m-a încurajat foarte mult, a fost foarte blândă cu mine atat dansa cât și echipa sa de rezidenti s-au comportat exemplar atat cu mine cât și cu ceilalți bolnavi din jurul meu. Nu știu de ce peste tot oamenii sunt atat de rai și au setea aceasta de a face reclamatii și rău la orice pas din orice nimic. Sunt medici, nu bone sa stea cu fiecare ca și cu un copil mic, sa explice sau sa stea la povesti. Secția este plina cu bolnavi iar personalul în ultima vreme redus, astfel.ca pentru medicii secției de Nefrologie volumul de munca atinge maximum de extenuare dar cu toate acestea este un personal exemplar acolo. Internati-va la M1 dacă la nefrologie e rău. Sa vedeți acolo tratament fata de oameni, sau medic nu dam nume care îți spune zilnic ca „mâine te externez” , în lipsa de cunoștințe în ceea ce privea starea mea de sănătate și ca depindeam de dializa, nici nu știa ca mai am de făcut dializa măcar. Iar eu am scăpat și sunt bine deoarece am fost transferata pe nefrologie, și am primit tratament corespunzător organismului și afecțiunilor mele. La.nefrologie am reușit pentru prima data sa dorm, sa mănânc, sa nu am varsaturi, sa numai fiu speriată când deschide ușa o doamna asistenta ca îmi va sparge venele, pentru ca asta nu se întâmplă. Intr-o săptămâna la nefrologie m-am pus pe picioare datorita doamnei dr. Liliana Tuta și a echipei sale, cât nu am fost pusa pe picioare în 3 săptămâni la m1. Este cea mai buna sectie nefrologie cu oameni buni ,calmi răbdători, și le mulțumesc din suflet atat echipei de la Nefrologie condusa de către doamna prof. Liliana Tuță, cât și domnului dr. Campineanu impreuna cu echipa de la hemodializa ca m-au pus pe picioare, și azi datorita lor și lui Dumnezeu sunt bine sunt un om normal cu putere de munca și duc o viata normala fără a depinde de dializa, datorita acestor oameni minunați ca s-au dedicat și s-au implicat sa ma salveze și sa ma facă bine. Numai aruncați cu noroi în ei. Dumnezeu nu doarme. Nu ii mai judecați asa. Mulțumiri infinite am în suflet toată viata stima și respect pentru personalul Nefrologie și Hemodializa.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut