SECTIA: GASTROENTEROLOGIE

Prima pagină » Martie 2010 » SECTIA: GASTROENTEROLOGIE
CRITERII DE APRECIERE
Starea dvs de sanatate la momentul externarii, fata de momentul internarii3,67
CRITERII DE APRECIERE – MEDICI
Examinarea prompta a pacientilor4,00
Verificarea zilnica a evolutiei starii pacientului4,10
Atentia acordata aspectelor mentionate de pacient in legatura cu starea de sanatate4,10
Promptitudinea raspunsului in situatii critice4,20
Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor4,30
Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor4,00
Disponibilitate in relatia cu pacientii3,80
Disponibilitate in relatia cu apartinatorii3,70
Adresare politicoasa4,50
4,08
CRITERII DE APRECIERE – ASISTENTE MEDICALE/ ASISTENTI MEDICALI
Ingrijirea pacientilor, respectand recomandarile medicilor4,00
Pregatirea bolnavilor pentru investigatii4,00
Receptivitate pentru solicitarile medicale ale pacientilor3,75
Promptitudinea raspunsului in situatii critice3,63
Oferirea informatiilor pe intelesul pacientilor3,63
Asigurarea ca pacientul a inteles informatia transmisa3,75
Nu depaseste limita de competenta4,00
Adresare politicoasa4,00
3,84
CRITERII DE APRECIERE – INFIRMIERI/ INFIRMIERE
Asigurarea ordinii si curateniei in saloane4,13
Asigurarea ordinii si curateniei in holuri si toalete4,13
Asigurarea ordinii si curateniei in sala de mese4,00
Receptivitate la solicitarile pacientilor4,13
Nu depaseste limita de competenta4,13
Adresare politicoasa4,13
4,10
NR. BULETINE60

Lasă un comentariu

Sari la conținut