Prima pagină » Comunicate de presă » Programul SCJU Constanța în minivacanța de 1 Decembrie

Programul SCJU Constanța în minivacanța de 1 Decembrie

                      Activitatea medicală nu va fi afectată în minivacanța de 1 Decembrie, urmând să se desfășoare normal, la SCJU Constanța. În cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Vă reamintim că preluarea pacienților în UPU se face conform reglementărilor în vigoare. Astfel, se efectuează triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii). Zona de triaj epidemiologic este situată în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță. 
Singurele modificări pentru perioada 29 noiembrie-1 decembrie, vizează cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate și  ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, care vor fi închise.  Consultațiile vor fi reluate în data de 2 decembrie 2021.
                     Conducerea SCJU a luat toate măsurile astfel încât atât Unitatea Primiri Urgențe, cât și secțiile SCJU să dispună de toate cele necesare și să poată prelua toți pacienții care vor avea nevoie de îngrijiri medicale:
? a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;  

?vor fi asigurate toate liniile de gardă;
?nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, vor beneficia de investigațiile necesare și tratamente eficiente.
În același timp, pentru siguranța Dumneavoastră și a celor din jur, vă recomandăm să evitați aglomerațiile, să vă spălați des pe mâini, în locurile publice să purtați corect masca de protecție și nu uitați:
Ne luptăm cu toată iubirea noastră pentru că fiecare viață contează și cu toată iubirea noastră, vă rugăm să vă vaccinați!

CONDUCEREA SCJU CONSTANȚA