Pro vaccinare Spitalul Constanta
Covid vs gripa
Informații pacienți COVID-19
SCJU Constanța, bd. Tomis 145
0736 603 824

linie telefonică disponibilă în intervalul orar 10.00-13.00

Secția exterioară AGIGEA
02414846470241484644

Balan Corneliu Constantin

Print Email This Post 7,933 vizualizari
28 Februarie 2012, Categorie: Clinica Neurochirurgie, Medici, Neurochirurgie

Adresa de corespondenta: Bd. Tomis 145, Constanta

Specialitati: Neurochirurgie
Sectia : Clinica Neurochirurgie

Pozitia in sectie: MEDIC PRIMAR S

VN:F [1.9.20_1166]
Examinarea prompta a pacientilor
Verificarea zilnica a evolutiei starii pacientului
Atentia acordata aspectelor mentionate de pacient in legatura cu starea de sanatate
Promptitudinea raspunsului in situatii critice
Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor
Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor
Disponibilitatea in relatia cu pacientii
Disponibilitatea in relatia cu apartinatorii
Adresare politicoasa
Rating: 4.5/5 (30 votes cast)

6 comentarii

 • Bolat Erdinci pe 8 Ianuarie 2019 at 8:55 am

  Datorita acestui profesionist si a harului cu care a fost inzestrat pot sa merg din nou ca un om obisnuit, nu pot sa-mi exprim in cuvinte recunostiinta fata de dansul si echipa cu care a operat si a supravegheat interventia chirurgicala inclusiv recuperarea postoperatorie, fata de daruirea de care dau dovada, Cel de sus sa va protejeze pentru ca la randul dvs faceti acest lucru aici pe pamant cu noi pacientii! Multumesc este putin spus pentru ceea ce faceti dvs, respect si stima Domnule Doctor Balan !!!

 • Ana Maria Teodor pe 12 Aprilie 2017 at 2:47 pm

  Locuiesc in germania si sunt singura la parinti. Care parinti sunt in Constanta si batrani. Mama este diabetica, iar in ultimul an starea ei s-a inrautatit vertiginos. La 71 de ani hidrocefalia care ii da de ani de zile incontinenta si tulburari locomotorii a devenit galopanta. Am venit acasa la Constanta si am fost extrem de placut surprinsa de cooperarea intregului personal de la Spitalul Judetean, medici, asistente, infirmiere. Dl. Dr. Balan este in primul rand un Om empatic, caruia meseria ii face placere. Iar mai departe de lucrurile astea doua, nici nu mai conteaza. Caci suntem pe maini bune, ale caror intentii si competenta lucreaza in favoarea pacientului. Va multumim din suflet si sper sa apara cat mai multi medici din generatia noua asemanatori domnului Balan Cornelui #balancornelui #drbalanconstanta #neurochirurgieconstanta #neurochirurgconstanta

 • Buzatu Nicoleta pe 1 Martie 2015 at 11:43 am

  Tot respectul pentru domnul doctor neurochirurg Balan Corneliu Constantin si echipa dumnealui,pentru doamna asistenta sefa Elena NOPTES si toate doamnele asistente de pe sectia neurochirurgie.Cuvintele de multumiri pentru calitatea actului medical,pentru modul in care a fost primit cineva foarte drag mie , investigat,consultat,diagnosticat si in final operat,sunt prea sărace pentru a caracteriza profesionalismul acestei echipe. Atenția primită din partea familiei de medici Balan Corneliu Constantin ma face sa cred ca noțiunea ” Multumesc” trebuie revăzută si reinventată. Multumesc acestei familii pentru faptul ca exista.Ceea ce fac pentru alinarea suferințelor oamenilor precum si prestigioasa lor activitate profesional-științifică ma determina sa ma înclin in fata domniilor lor si sa-mi exprim convingerea ca meritele deja recunoscute sunt suficiente dovezi ca aceasta familie va promova in viitorul apropiat in galeria celor mai de seama personalități ai lumii medicale de la noi si nu numai.Dumnezeu sa-i ajute, iar eu ma rog la Dumnezeu pentru sănătatea lor si a întregii familii.

 • monica pe 11 Mai 2014 at 7:42 am

  tot respectul pentru acest medic,atitudinea fata de oameni si profesinalismul e de necontestat.
  sotul meu a fost operat si nu are ce sa-i reproseze.

  multumim

  • GOGHIE MARIANA pe 2 Septembrie 2015 at 2:19 pm

   tot respectul pentru acest medic//atitudinea fata de oameni si profesinalismul e de necontestat/ș
   sotul meu este iternat acum acolo se numeste gheorghita gheorghe ..a,avut accident cu bicileta .,……cu tot respectul pnt D-l Doctor Balan Corneliu ,,,,,,stima si respect sanatate sa va de,a bunul dumnezeu !!!!MULTUMESC!!

Skip to content