Balan Corneliu Constantin

Prima pagină » Sectii » Clinica Neurochirurgie » Balan Corneliu Constantin

7 comentarii la „Balan Corneliu Constantin”

 1. tot respectul pentru acest medic,atitudinea fata de oameni si profesinalismul e de necontestat.
  sotul meu a fost operat si nu are ce sa-i reproseze.

  multumim

  Răspunde
  • tot respectul pentru acest medic//atitudinea fata de oameni si profesinalismul e de necontestat/ș
   sotul meu este iternat acum acolo se numeste gheorghita gheorghe ..a,avut accident cu bicileta .,……cu tot respectul pnt D-l Doctor Balan Corneliu ,,,,,,stima si respect sanatate sa va de,a bunul dumnezeu !!!!MULTUMESC!!

   Răspunde
 2. Tot respectul pentru domnul doctor neurochirurg Balan Corneliu Constantin si echipa dumnealui,pentru doamna asistenta sefa Elena NOPTES si toate doamnele asistente de pe sectia neurochirurgie.Cuvintele de multumiri pentru calitatea actului medical,pentru modul in care a fost primit cineva foarte drag mie , investigat,consultat,diagnosticat si in final operat,sunt prea sărace pentru a caracteriza profesionalismul acestei echipe. Atenția primită din partea familiei de medici Balan Corneliu Constantin ma face sa cred ca noțiunea ” Multumesc” trebuie revăzută si reinventată. Multumesc acestei familii pentru faptul ca exista.Ceea ce fac pentru alinarea suferințelor oamenilor precum si prestigioasa lor activitate profesional-științifică ma determina sa ma înclin in fata domniilor lor si sa-mi exprim convingerea ca meritele deja recunoscute sunt suficiente dovezi ca aceasta familie va promova in viitorul apropiat in galeria celor mai de seama personalități ai lumii medicale de la noi si nu numai.Dumnezeu sa-i ajute, iar eu ma rog la Dumnezeu pentru sănătatea lor si a întregii familii.

  Răspunde
 3. Locuiesc in germania si sunt singura la parinti. Care parinti sunt in Constanta si batrani. Mama este diabetica, iar in ultimul an starea ei s-a inrautatit vertiginos. La 71 de ani hidrocefalia care ii da de ani de zile incontinenta si tulburari locomotorii a devenit galopanta. Am venit acasa la Constanta si am fost extrem de placut surprinsa de cooperarea intregului personal de la Spitalul Judetean, medici, asistente, infirmiere. Dl. Dr. Balan este in primul rand un Om empatic, caruia meseria ii face placere. Iar mai departe de lucrurile astea doua, nici nu mai conteaza. Caci suntem pe maini bune, ale caror intentii si competenta lucreaza in favoarea pacientului. Va multumim din suflet si sper sa apara cat mai multi medici din generatia noua asemanatori domnului Balan Cornelui #balancornelui #drbalanconstanta #neurochirurgieconstanta #neurochirurgconstanta

  Răspunde
 4. Datorita acestui profesionist si a harului cu care a fost inzestrat pot sa merg din nou ca un om obisnuit, nu pot sa-mi exprim in cuvinte recunostiinta fata de dansul si echipa cu care a operat si a supravegheat interventia chirurgicala inclusiv recuperarea postoperatorie, fata de daruirea de care dau dovada, Cel de sus sa va protejeze pentru ca la randul dvs faceti acest lucru aici pe pamant cu noi pacientii! Multumesc este putin spus pentru ceea ce faceti dvs, respect si stima Domnule Doctor Balan !!!

  Răspunde
 5. Ii multumesc din suflet domnului dr Balan Corneliu…mama mea nu mai putea sa mearga prea mult…dupa interventia avuta am ramas socata de rezultate. Sa fiti sanatos, sa redati viata obisnuita tuturor pacientilor dumneavoastra.
  Recomand cu multa incredere!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut