Dr. Constantin Farah Sunnar

Prima pagină » Sectii » Clinica Oftalmologie » Dr. Constantin Farah Sunnar

9 comentarii la „Dr. Constantin Farah Sunnar”

 1. Doamna Dr. Farah Constantin este un medic foarte bun, plin de compasiune pentru pacienti si care isi face meseria dezinteresat financiar. E mare lucru!!!

  Răspunde
 2. De ce nu pot vota pentru doamna doctor si la ceilalti doctori se poate vota? Ea merita voturile cele mai bune deoarece este un oftalmolog foarte bun

  Răspunde
  • Probabil ca cineva din biroul dumneavoastra a votat deja (posibil de la alt calculator). De pe o adresa IP se poate vota o singura data. De exemeplu daca tot Spitalul Constanta foloseste o singura adresa de IP practic se poate vota o singura data de pe un singur calculator din toata institutia.

   Răspunde
 3. Stimata Doamna Doctor Farah Constantin
  Va multumesc pentru delicatetea de spirit si sensibilitatea intuitiei pe care mi-ati dovedit-o de cand v-am cunoscut; pentru atitudinea ingaduitoare fata de mine; pentru intelegerea profund umana si discreta, aratata mereu, fata de situatia familiala si cea materiala, pentru ca m-ati incurajat si m-ati ajutat neconditionat atunci cand eram mai disperata si la capatul puterilor fizice; pentru sufletul bland si zambetul cald cu care ma primeati – va multumesc din inima!
  Pentru mine, o pacienta oarecare, un om fara nici o valoare materiala, a fost o mangaiere si o onoare ca v-am cunoscut si m-ati tratat ca pe un pacient importatnt.
  Doresc mult sa fiu la inaltimea binefacerii primate de la dumneavostra…Ma rog lui Dumnezeu in fiecare zi sa va rasplateasca pentru tot ce ati facut pentru mine. Meritati tot ce este mai bun si frumos! Nu uitati!
  Cu recunostinta,
  Eugenia S.

  Răspunde
 4. buna ziua ,mama mea are 56 de ani si trebuie operata de cataracta , as dori sa stiu cat m-ar costa operatia cu tot cumpararea cristalinului si daca imediat dupa operatie poate merge acasa ? va multumesc si astept raspuns .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut