Prima pagină » Comunicate de presă » „Farist de mic”, un proiect al FC Farul, ia startul în parteneriat cu SCJU Constanța

„Farist de mic”, un proiect al FC Farul, ia startul în parteneriat cu SCJU Constanța

Povestea celui mai iubit club din Dobrogea a început acum mai bine de 100 de ani, mai exact în 1920 și, an de an, generație cu generație, s-a dezvoltat prin fiecare dintre cei care au pășit, măcar o singură dată, pe terenul sau în tribunele stadionului unde s-au scris toate amintirile !

Indiferent de eșalon, indiferent de succese, dezamăgiri, regrete sau împliniri, Farul a fost mereu, pentru toți dobrogenii, clubul din care toți au simțit că fac parte. A fost apoi și o datorie nescrisă pentru fiecare farist, tânăr sau bătrân, să-și spună propria poveste, trăită în spiritul alb-albastru al Farului, o ”moștenire” pe care să o transmită mai departe. Și mai departe din nou și din nou pentru ca următoarea generație alb-albastră să-și trăiască la rândul ei propria poveste faristă !

O mândrie, o iubire alb-albastră care a crescut mereu, cu fiecare nouă clipă trăită alături de Farul !

Farul Constanța și-a scris istoria mai ales prin poveștile trăite de fiecare farist 

Acum, și din acest motiv, considerăm că este și datoria noastră de a ne implica în formarea noilor generații de fariști !

Prin proiectul ‘’FARIST de mic’’, echipa tuturor dobrogenilor va oferi, în urma unui parteneriat încheiat cu Spitalul Județean Constanța, body-uri personalizate cu însemnele clubului nostru, urmând ca fiecare nou născut să primească și din partea noastră ”botezul” prin care să devină farist !

Vrem ca prin fiecare acțiune să fim parte activă în comunitate, iar pentru ca povestea noastră să continue, trebuie ca Farul să fim toți !

Lasă un comentariu