Prima pagină » Comunicate de presă » In atentia pacientilor sectiei Dermatovenerologie

In atentia pacientilor sectiei Dermatovenerologie

Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie

 

Condiții hoteliere de înaltă calitate pentru pacienții Secției Clinice Dermatovenerologie. Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflatā într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării.

Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.

În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la  etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă.  Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, 3 cabinete pentru medici, 2 săli de tratament și o sală de mică chirurgie.  

Conducerea SCJU Constanța are în derulare mai multe proiecte care vizează lucrări de modernizare și igienizare, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților.

 

 

 

 

 

 

 

 

Crina Kibedi

Purtător de cuvânt SCJU Constanța

Lasă un comentariu