LA MULȚI, BUNI ȘI SĂNĂTOȘI ANI!

Print Email This Post 313 vizualizari
29 Noiembrie 2018, Categorie: Comunicate de presa, Stiri

COMUNICAT DE PRESĂ

LA MULȚI, BUNI ȘI SĂNĂTOȘI ANI!

 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul Spitalului  Județean Constanța va decurge normal în cursul minivacanței de 1 Decembrie. In Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. A fost suplimentat atât stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât să fim pregătiți nu doar pentru zilele libere dar și pentru vremea mai puțin favorabilă. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate.

 

Astfel, conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis. Aceeași măsură se va aplica și pentru cabinetele din cadrul Policlinicii 2. Programul va reveni la normal luni, 3 decembrie.

 

Totodată, anunțăm  aparținătorii că pentru ziua de vineri, 30 noiembrie 2018, programul de vizită va fi cel aferent sărăbătorilor legale. Prin urmare, pacienții pot fi vizitați începând cu ora 11.00. 

 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța urează tuturor românilor ani mulți, buni și sănătoși! Să ne ajute Dumnezeu ca și în următorii 100 de ani să fim uniți și să le oferim urmașilor noștri o Românie mai bună și mai bogată! 

 

Conducerea SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța

 

 

Crina Kibedi

Comunicare și Relații Publice SCJU Constanța

Fara comentarii

Skip to content