Prima pagină » Comunicate de presă » Programul SCJU Constanţa în perioada 30.11-04.12.2022

Programul SCJU Constanţa în perioada 30.11-04.12.2022

Activitatea medicală nu va fi afectată în minivacanța de 1 Decembrie, urmând ca în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții să fie preluați non stop, investigați și, dacă este necesar, spitalizaţi.

Totodată, pacienţii internaţi în secţiile SCJU Constanţa vor beneficia de tratament, investigaţii şi îngrijiri medicale, fiind asigurate toate condiţiile. In acest sens, conducerea SCJU Constanţa a luat o serie de măsuri astfel încât atât Unitatea Primiri Urgențe cât și secțiile SCJU să funcţioneze fără sincope:

  • a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;
  • vor fi asigurate toate liniile de gardă;
  • nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienţi.  În acest sens apelăm la întelegerea populatiei în ceea ce priveşte timpii de aşteptare care se pot modifica din pricina numărului mare de cazuri. Vă reamintim faptul că preluarea pacienţilor care ajung la Unitatea Primiri Urgenţe se face în funcţie de gravitatea stării în care se află şi nu în funcţie de ordinea sosirii, respectându-se protocolul naţional de triaj.

Revenind la programul unităţii medicale, în perioada care urmează, vă aducem la cunoştinţă faptul că în zilele 30 Noiembrie, 1 şi 2 Decembrie,  nu va avea program niciun cabinet din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Astfel, consultaţiile din Policlinică vor fi reluate luni, 5 decembrie.

Echipa  managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa le doreşte ANI MULŢI, CU SĂNĂTATE ŞI BUCURII,  tuturor celor care poartă numele marelui Apostol dar şi românilor de pretutindeni, cu ocazia Zilei Naţionale. 

Purtător de cuvânt,

Crina Kibedi

Lasă un comentariu

Sari la conținut