Mihai Cristina Maria

Prima pagină » Specialități » Clinice medicale » Pediatrie » Mihai Cristina Maria

3 comentarii la „Mihai Cristina Maria”

 1. Daca baiatul meu traieste si are astazi 24 de ani , traieste datorita doamnei doctor care este un medic care nu te face sa te simti vinovat ca esti bolnav ,
  Profesionalismul dar mai ales felul dumneaei de a fi a facut ca o boala genetica (boala Wilson) destul de grava sa poata fi tinuta in frau
  Multu.mim, doamna doctor , tot respectul !!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 2. A trecut un an de cand fetita noastra are diabet insulino-dependent……..

  Nu stiu de unde sa incep, dar sunt sigur ca nu as vrea sa termin…!
  As dori sa scriu o carte despre acest om dar este putin spus om, mai bine as spune – MAMA ! Pentru ca toti ne-am nascut din acest fel de MAMA !
  Daca ne gandim la bunatate si dragoste sincera, privire calda, siguranta, fermitate si acel glob in care intri si te simti in siguranta si inconjurat cu dragoste …atunci sa stiti ca ea este cea care are grija ca toate acestea sa se infaptuiasca si este doamna doctor Cristina Mihai.
  Ochii calzi si cuvintele…-Va descurcati foarte bine…sau mai veniti cu fetita pe la mine sa o mai vad si eu….!
  Iti umple inima de dragoste!

  In momentele cand crezi ca DUMNEZEU te-a parasit si nu stii cum sa iesi din ceata , ea te apuca ferm de mana si te trage din noaptea unde ratacesti si iti spune – veniti, pentru copil… fiti tari, trebuie sa fiti alaturi de el nu va are decat pe dvs.!
  Aproape zilnic de un an tinem legatura cu doamna doctor si ne indruma cu o vorba buna la orice ora

  Tot doamna doctor Mihai Cristina a salvat si medicina romaneasca prin modul cum reuseste sa-si indeplineasca vocatia…! Pentru ca nu este o meserie , cine si-ar dori sa vada zilnic parinti ce vin cu copiii lor de mana, cu speranta ca poate -Nu are diabet! Cersind un NU ! Iar dansa cu fermitate, dar si cu mila in priviri te ajuta sa treci peste cel mai greu moment al vietii tale….! Cat de greu poate sa fie pentru un doctor sa le spuna parintilor diagnosticul , sa le alunge speranta ! Speram sa reziste si sa dea din harul ei celor ce vin din urma . A reusit acest lucru, avand in jurul sau medici tineri de exceptie la fel ca dansa, plini de compasiune si profesionalism in acelasi timp !
  Este adevarata vorba noastra ” omul sfinteste locul” cel putin aici in sectia pe care o conduce doamna doctor Mihai Cristina ! Tot personalul este precum sufletul ei. Cu totii ne-au inconjurat cu dragoste si caldura, ajutor la fiecare semn, tot ce am putut spera sa avem si nici nu ne-am inchipuit ca putem avea! Parca eram in alta tara !
  De la medicii tineri pana la psihologul de acolo,chiar si personalul de la curatenie… totul, nu poti da o nota, ar fi prea putin, doar multumirile noastre sincere si dragostea pentu efortul tuturor.
  Va multumim si Dumnezeu sa va ajute.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Sari la conținut